Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Conferinta Balcanica de Informatica, Craiova, 2015

Ediţia a 7-a a Conferinţei Balcanice de Informatică (BCI 2015) va avea loc la Craiova, între 2 şi 4 septembrie 2015, fiind găzduită la Universitatea din Craiova. Conferinţa este organizată de

Obiectivul principal al seriei de conferinţe BCIBalkan conference on Informatics este de a oferi un forum pentru discuţii şi diseminarea rezultatelor cercetării în Informatică şi Tehnologia Informaţiei, de a promova colaborarea între oamenii de ştiinţă din ţările din Balcani şi restul lumii, precum şi de a încuraja implicarea tinerilor cercetători din regiune. Conferinţa consta din sesiuni periodice cu contribuţii tehnice selectate de un comitet internaţional de program, precum şi din prezentări invitate susţinute de specialisti cu rezultate in domeniu. În concordanţă cu specificul conferinţei principale, vor avea loc diverse workshop-uri. Limba oficială a conferinţei va fi limba engleză.

A 7-a Conferinţă Balcanică de Informatică (BCI 2015) continuă tradiţia conferinţelor BCI anterioare ce au avut loc la Salonic (2013), Novi Sad (2012), Salonic (2009), Sofia (2007), Ohrid (2005) şi Salonic (2003).

BCI2015’s CFP is available in PDF format.

BCI 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.