Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

eMag Talent Internship Craiova

Talent Internship Craiova

Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Matematica si Stiinte ale Naturii impreuna cu eMag, va invita la prezentarea programului de Internship organizat de eMag in perioada 1 iulie – 31 august 2015.

Sunt invitati sa participe studenti, profesori si oricine este interesat.

  • Loc de desfasurare: Departamentul Informatica, Sala 363;

  • Data: Miercuri, 3 iunie 2015, ora 16:00.

Daca glumele cu si despre programatori au sens si sunt funny pentru voi, atunci va asteptam in echipa eMAG la un training de doua luni in care veti invata tot ce inseamna programarea, chiar acolo unde se intampla aceasta!

Veti avea ocazia sa aplicati concret tot ceea ce veti invata de la experti in domeniu si va veti lua pauza de masa in mijlocul unei echipe tinere, cool, care nu vine la munca pentru ca a sunat ceasul dimineata, ci pentru ca ii place ceea ce face.

Ce va asteapta?

Am putea sa va dam cateva detalii despre Internship, sa va spunem ca veti folosi metodologia SCRUM, ca veti lucra in echipa, ca veti avea acces la cele mai noi tehnologii – Symfony2, Gearman, Memcached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit … dar suntem siguri ca preferati sa descoperiti la fata locului toate surprizele programului…

Programul incepe pe 1 iulie 2015, veti fi platiti pentru toate cele doua luni ale Internship-ului, iar cei mai buni dintre voi vor avea oportunitatea de a ramane in cadrul companiei.

Va asteptam pe 3 iunie la ora 16:00 in sala 363 a Departamentului Informatica pentru o prezentarea mai detaliata a programului si pentru a va raspunde la intrebari.

Comments are closed.