Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Stagii practica – internship la CS Romania 2015

Logo_ CS_ Romania

CS ROMÂNIA face parte din Grupul CS Communication et Systèmes, cu sediul central la Paris şi centre de dezvoltare şi filiale in Franţa, Germania, Canada, România, SUA, India, UAE. CS ROMÂNIA este specializată în servicii de dezvoltare software pentru infrastructuri critice, aplicaţii software şi sisteme informatice la cheie pe baza cerinţelor clienţilor şi sisteme de control-comandă.

În cei 24 de ani de existenţă, CS ROMÂNIA, a realizat proiecte IT complexe bazate pe standarde pentru sisteme informatice critice, în special pentru domeniile Aeronautică, Spaţiu, Sisteme Inteligente de Transport, Energie şi Telecom.

Începând cu luna aprilie 2015, CS ROMANIA, prin deschiderea unor posturi de internship, oferă tinerilor absolvenţi ai Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică şi Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii (specializarea Informatică), precum şi studenţilor de la programele de studii de licenţă (anii 2, 3 şi 4) şi master, oportunitatea de a dobândi cunoştințe şi deprinderi practice pentru dezvoltarea şi testarea de aplicații software pentru domeniile Aeronautică şi Spaţiu.

Ce solicităm candidaților?

 • O bună cultură tehnică şi informatică materializată prin rezultate bune pe parcursul anilor de studiu;

 • O bună cunoaştere a limbajului de programare C şi a tehnicilor de programare;

 • Noţiuni de bază în programarea orientată pe obiecte şi despre sistemele încorporate (hardware şi software);

 • Un nivel avansat de utilizare a componentelor Microsoft Office;

 • Limba engleză – nivel B2 este obligatorie iar un nivel mediu al cunoştințelor de limba franceză va reprezenta un plus;

 • Meticulozitate, capacitate de sinteză, atenţie la detalii.

Ce oferim?

 • Stagiu remunerat pe o perioada cuprinsă între 3 şi 6 luni sau pe perioada vacanţei de vară;

 • Training pentru utilizarea la nivel profesional a standardelor de dezvoltare a aplicaţiilor informatice pentru infrastructuri critice, precum şi participarea efectivă la dezvoltarea şi testarea unor astfel de aplicaţii;

 • Şansa de a lucra într-o companie multinaţională, pentru clienţi de renume precum Airbus, Pratt & Withney, SAFRAN, Thales Avionics, Agenţia Spaţială Europeană etc., acest lucru constituind un avantaj în cariera profesională;

 • Program flexibil pentru studenţi astfel încât studiile să poată fi continuate în paralel cu activitatea în cadrul societăţii, pe timpul anului universitar, dacă este cazul;

 • Posibilitatea de realizare a proiectului de diplomă sau lucrării de dizertaţie în cadrul companiei, dacă este cazul;

 • În funcţie de performanţa înregistrată pe parcursul perioadei de internship şi în urma unei evaluari obiective a activităţii, există posibilitatea cooptării pentru a lucra în continuare în cadrul echipei CS ROMANIA.

În cazul în care consideraţi că această ofertă de stagiu / summer job este de interes pentru dumneavoastră şi corespundeţi profilului solicitat de către noi, vă rugăm să trimiteţi CV-ul dumneavoastră, în limba engleză, pe adresa: resurseumane AT c-s DOT ro, cu subiectul INTERNSHIP CS ROMANIA_Nume Prenume.

Numai persoanele ale căror CV-uri vor fi selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu şi a evaluării cunoştinţelor tehnice.

Pentru mai multe informaţii privind compania noastră şi grupul CS, vă rugăm să vizitaţi paginile noastre web: www.c-s.ro şi www.c-s.fr.

Comments are closed.