Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Am fost acolo – Noaptea Cercetatorilor 2014

Departamentul de Informatica a participat la Noaptea Cercetatorilor 2014 cu un proiect dezvoltat de catre doi studenti din anul III, Informatica, Daniela Ganea si Nicolae Telechi. Proiectul intitulat PiMeteo se incadreaza intr-o abordare mai ampla care vizeaza colectarea si prelucrarea informatiei furnizate de retelele de senzori, facand fata unor provocari specifice IoT (Internet of Things). IoT isi propune sa ofere modalitati avansate de conectare a unei largi varietati de dispozitive (de ex. implanturi cardiace, dispozitive de identificare, senzori auto etc.) asigurand servicii care depasesc comunicarea clasica intre masini (M2M – Machine-to-Machine).

“Noaptea Cercetătorilor” este un eveniment ce se desfăşoară anual în peste 300 de oraşe din Europa. În România, în acest an evenimentul va avea loc în Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara şi Tulcea.

Evenimentul s-a desfăşurat la sediul Universităţii din Craiova (Holul Sala Albastră si Holul Central) pe data de 26 septembrie 2014, începând cu ora 18:00.




Comments are closed.