Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Deschiderea anului universitar 2014-2015 la Departamentul de Informatica

Pe data de 01 Octombrie 2014 a avut loc Deschiderea anului universitar 2014-2015 la Departamentul de Informatica, la ora 9:00, amfiteatrul 113. Au fost invitati sa participe bobocii din anul I de la specializarea Informatica. Au venit cu drag la eveniment si studenti din anii II si III de la ciclul de studii de Licenta.

Din partea facultatii au participat reprezentanti ai conducerii, Decan, Prodecan, Directorul de Departament, precum si cadre didactice implicate in procesul de invatamant.

De asemenea, au acceptat invitatia noastra cu mare emotie, in amintirea studentiei, reprezentanti ai unor importante companii de software Netrom Software, Hella Romania, Caphyon, Star Storage. Conducerea Departamentului le-a multumit pentru prezenta si pentru sprijinul constant pe care ni-l acorda.
Prezenta reprezentantilor unor companii cu profil IT constituie o garantie a legaturii stranse dintre facultate si piata muncii, a efortului constant de actualizare si imbunatatire a programei de invatamant si de reflectare a celor mai noi tendinte si cerinte din domeniu. Intalnirea s-a dorit in acelasi timp un imbold pentru tinerii studenti care pot sa isi continue pregatirea de specialitate in cadrul trainingurilor, stagiilor de practica si internship organizate de aceste companii si nu numai.

Comments are closed.