Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Soluții JAVA inteligente pentru beneficiul comunitaţii noastre

academy-logo

Oracle Academy, în parteneriat cu Junior Achievement România, anunţă lansarea primei competiţii naţionale de programare Java din ţara noastră. Concursul “Soluții JAVA inteligente pentru beneficiul comunitaţii noastre” este susţinut financiar de către Oracle Academy şi reprezintă o oportunitate extraordinară pentru participanţi de a-şi aprofunda abilităţile de programare în Java, de a câştiga premii de excepţie şi de a-şi crea un portofoliu personal care îi va sprijini în viitoarea carieră.

Concurenţii înscrişi în competiţie vor prezenta soluţii de îmbunătăţire a vieţii comunităţii în care trăiesc, prin intermediul unor aplicaţii Java inteligente, eficiente şi interactive care rezolvă probleme din viaţa reală. Concursul de programare în Java încurajează studenţii în vârstă de cel puţin 18 ani, înscrişi la orice facultate acreditată din România, să identifice probleme ale comunităţii în care trăiesc şi să creeze aplicaţiile Java care le pot rezolva.

Participanţii sunt invitaţi să se înscrie fie singuri, fie în echipe de până la trei persoane, care pot include şi studenţi la specializări din afara domeniului IT. Astfel, vor putea să îşi consolideze experienţa de management al proiectelor, lucru în echipă, programare, şi vor avea şansa de a câştiga premii substanţiale: laptopuri performante, participarea la „Şcoala de Vară Oracle România” şi vouchere pentru examene de certificare Oracle.

Mai multe detalii se pot obtine de la adresa sau de pe pagina concursului, http://java.jaromania.org.

Comments are closed.