Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Stagii practica – internship la CS Romania

Logo_ CS_ Romania

CS ROMÂNIA face parte din Grupul CS Communication et Systèmes, o companie cu sediul central în Franța şi filiale deschise în întreaga lume. Activitatea companiei este direcţionată către oferirea de servicii de dezvoltare software (specificaţii, teste, dezvoltare, mentenanţă), sisteme de control-comandă şi aplicaţii software la cheie. De-a lungul celor 22 de ani de prezenţă pe piață, CS ROMÂNIA, a realizat proiecte IT bazate pe standarde complexe pentru sisteme informatice critice în domenii precum Aeronautică, Spațiu, Sisteme Inteligente de Transport, Energie și Telecom.

Începând cu luna noiembrie 2013, CS ROMÂNIA, prin deschiderea unor posturi de internship în cadrul companiei, îşi propune să ofere tinerilor ingineri şi/sau informaticieni, studenți în an terminal, doctoranzi sau masteranzi, oportunitatea de a dobândi cunoştințe şi deprinderi practice pentru dezvoltarea şi testarea de aplicații pentru sisteme informatice critice care vor fi utilizate în domeniul aerospațial.

Ce solicităm candidaților?

  • O bună cultură tehnică şi informatică materializată prin rezultate bune pe parcursul anilor de studiu. Pentru studenții în anii terminali şi la masterat această condiție este îndeplinită dacă nu aveți restanțe la examenele din anii precedenți şi dacă media generală a anilor de studiu este de minim 8.50.

  • O bună cunoaştere a limbajului de programare C şi a tehnicilor de programare;

  • Noțiuni de bază în programarea orientată pe obiecte şi despre sistemele încorporate (hardware şi software);

  • Un nivel avansat de utilizare a componentelor Microsoft Office;

  • Limba engleză – nivel B2 este obligatorie iar un nivel mediu al cunoştințelor de limba franceză va reprezenta un plus;

  • Meticulozitate, capacitate de sinteză, atenție la detalii.

Ce oferim?

  • Stagiu remunerat pe o perioada cuprinsă între 3 şi 6 luni;

  • Training pentru utilizarea la nivel profesional a standardelor de dezvoltare a aplicaţiilor informatice pentru infrastructuri critice, precum şi participarea efectivă la dezvoltarea şi testarea unor astfel de aplicații;

  • Şansa de a lucra într-o companie multinațională, pentru clienți de renume precum Airbus, Pratt&Withney, Eurocopter, Thales Avionics etc., acest lucru constituind un avantaj în cariera profesională;

  • Program flexibil pentru studenți astfel încât studiile să poată fi continuate în paralel cu activitatea în cadrul companiei;

  • Posibilitatea de realizare a proiectului de diplomă sau lucrării de dizertație în cadrul companiei;

  • În funcție de performanța înregistrată pe parcursul perioadei de internship şi în urma unei evaluari obiective a activității, există posibilitatea cooptării pentru a lucra în continuare în cadrul echipei CS ROMANIA.

  • În cazul în care considerați că această ofertă de stagiu este de interes pentru dumneavoastră şi corespundeți profilului solicitat de către noi, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră, în limba engleză, pe adresa: resurseumane AT c-s DOT ro, cu subiectul INTERNSHIP CS ROMANIA.

    Persoanele ale căror CV-uri vor fi selectate, vor fi contactate pentru susținerea unui interviu şi a evaluării cunoştințelor.

    Pentru mai multe informații privind compania noastră şi grupul CS, vă rugăm vizitați paginile noastre web: www.c-s.ro şi www.c-s.fr.

Comments are closed.