Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Concurs de informatica Amazon TechOn Challenge

Amazon Techon Challenge

Amazon organizeaza in Romania concursul de informatica Amazon TechOn Challenge, adresat pasionatilor de programare, atat din industrie, cat si din mediul academic.

Dincolo de premiile acordate (locul I – 10.000 RON, locul II – 5.000 RON, locul III – 2.500 RON), miza competitiei este de a gasi cea mai buna rezolvare pentru o problema de optimizare, concurentii putand propune un numar nelimitat de solutii, folosind orice limbaj de programare si cu ajutorul oricarui mediu de dezvoltare sau editor de text.

Concursul se desfasoara doar in mediul online, in perioada 6-12 decembrie 2013, iar intrarea in competitie este gratuita si accesibila tuturor rezidentilor romani. Inscrierea este deschisa pe site-ul competitiei Amazon TechO(n) Challenge.

Cu peste 100.000 de angajati in intreaga lume, compania Amazon este lider la nivel global in comertul on-line, fiind recunoscuta ca unul dintre pionierii industriei de cloud computing. Pe segmentul de mobile devices, Kindle Paperwhite este cel mai vandut si cel mai avansat e-book reader din lume. In Romania, Amazon este prezent inca din 2005, cand in Iasi s-a deschis un Centru de Dezvoltare al companiei ce astazi numara peste 200 de angajati.

Comments are closed.