Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Stagii de practica la Intel Romania Software Development Center

Centrul de cercetare si dezvoltare software din Romania al Intel (Intel Romania Software Development Center (IRDSC)), cel mai mare producator global de microprocesoare, cauta noua studenti stagiari pentru perioada verii. Stagiile se adreseaza studentilor din anii 1, 2 si 3.

Studentii care doresc sa aplice pentru unul din cele noua stagii isi pot trimite CV-ul accesand http://intel.stagiipebune.ro pana pe data de 13 mai. Stagiul de practica se va derula in perioada 10 iunie – 10 septembrie.

Parte a Intel Software and Services Group, centrul Intel Romania Software Development Center este format din 100 de ingineri care se concentreaza pe tehnologii open-source si solutii de calcul de generatie viitoare.

Obiectivul Intel este de a transforma centrul din Romania intr-un hub tehnologic in Europa. IRSDC face parte din reteaua Intel Labs, reteaua europeana a Intel pentru cercetare & dezvoltare, alcatuita din 26 laboratoare in care lucreaza peste 1.500 de profesionisti in domeniul cercetarii si dezvoltarii.

Programe pentru studenţi

Intel România sprijină dezvoltarea mediului universitar și colaborează strâns cu acesta prin programele academice pe care le desfășoară în parteneriat cu universităţile.

Printre activităţile desfășurate de către Centrul de Cercetare și Dezvoltare Software se numără:

  1. implicarea în evenimente și ateliere de lucru cu studenţii;

  2. organizarea și susţinerea competiţiilor studenţești pentru programare paralelă și dezvoltare de proiecte open source;

  3. extinderea programei de studiu prin cursuri și laboratoare;

  4. participarea ca partener în proiecte de cercetare (FP7, PN2).

Contact

Email: students.romania@intel.com
Telefon: +40 (31) 8451 000
Fax: +40 (31) 8451 028

Comments are closed.