Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Concurs imSMART

În perioada 9 aprilie – 27 mai, Asociația Studenților la de Matematică și Informatică din Bucureşti (ASMI), cu sprijinul Facultaţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti organizează concursul imSMART, adresat tuturor studenților pasionați de informatică, matematică și tehnologie.

imSMART caută persoane care cred cu tărie în ideile lor și au curajul de a îmbina tehnologiile, căutând combinația perfectă, care să reflecte viziunea unei aplicații ce depăşeşte barierele actuale.

Scopul principal al acestui eveniment este de a reuni studenţi, tineri cercetători şi profesionişti din domeniile informaticii și matematicii pentru a le oferi un cadru propice în care să se cunoască, să-şi împărtăşească preocupările şi să pună bazele unor colaborări.

Caravana imSMART a dat start proiectului. Prin intermediul ei, studenții de la facultățile de profil din întreaga țară pot afla toate detaliile acestui concurs. Traseul ei include centrele universitare din Bucureşti, Timișoara, Cluj, Arad, Brașov, Iași, Sibiu, Craiova, Galați, Bacău, Ploiești.

Concursul constă în mai multe etape:

  • 9 aprilie – 2 mai – Înscrierea propunerilor de proiect pe site-ul competiției
  • 2-4 mai – Anunțarea echipelor finaliste
  •   25 – 27 mai – Finala la București: Prezentarea proiectelor finaliste în fața juriului

Deznodământul competiției imSMART îl vom afla la finala de la București, unde spiritul de inovație va fi întreținut prin premierea celor mai bune aplicații înscrise în concurs.

Finala imSMART va include workshop-uri și prezentări ale firmelor partenere.

Pentru mai mute detalii consultati site-ul concursului http://www.imsmart.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/imsmart.project

Comments are closed.