Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

O vizita la „Cloud acasa”

In luna martie 2011, Star Storage, lider in solutii pentru protectie si management al informatiilor (date si documente) din România, a sustinut joi, 17 martie 2011, un workshop in cadrul seriei de evenimente Open4Tech, organizat in parteneriat cu Facultatea de Matematica si Informatica din Craiova. Evenimentul a avut ca principal obiectiv informarea studentilor despre noile tehnologii de top, pe zona de Enterprise Content Managemen (ECM), de la procesul de dezvoltare al unui software pana la stadiul de implementare si integrare cu aplicatiile existente in cadrul organizatiilor.

O echipă cu reputaţie şi experienţă în cele mai mari implementări din România, în domeniul public şi privat, a împărtăşit studentilor din experienţa celor peste 10 ani în domeniu.

In urma acestui eveniment, doi dintre studentii participanti la eveniment au fost selectati pentru a vizita Centrul de Date Star Storage, un centru de date de ultima generatie, Tier 3, construit conform recomandarilor TIA 942 si Uptime Institute.

Centrul de date Star Storage este bazat pe un model de business nou in Romania, infrastructura plus servicii. Cel mai mult ne-au impresionat sistemele de securitate, de acces si de control, bazate pe cititoare biometrice. Am fost placut surprinsi sa traim experienta unui centru de date Tier 3 – toate echipamentele din Centrul de Date sunt redundante, iar tehnologia folosita este de ultima generatie, scalabila si flexibila. Sistemele moderne de climatizare si detectie a incendiilor si sistemele, tot redundante, de electroalimentare completeaza imaginea pe care ne-am facut-o despre Centrul de Date recent vizitat – un Centru de Date cum nu ne asteptam sa gasim in Romania!

Comments are closed.