Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Sesiune de comunicari stiintifice

Facultatea de Matematica si Informatica si Societatea de Tehnologii Computationale, organizeaza sub egida Universitatii din Craiova cea de-a 5-a editie a Sesiunii de comunicari stiintifice studentesti ce va avea loc vineri 27 mai 2011, ora 10:00.

Concursul se adreseaza studentilor ce prezinta inclinatii si interes pentru cercetare in domeniul informaticii cat si pentru crearea de aplicatii informatice cum ar fi software educational, software utilitar si pagini web, software pentru afaceri etc.

Sunt invitati sa participe studentii informaticieni care au o idee inovatoare si care au inceput sa o transpuna in practica. Fiecare concurent va avea o prezentare (PowerPoint, Beamer s.a.m.d.) si o aplicatie (daca este cazul).

De asemenea, studentii care au proiecte personale de dezvoltare a unor aplicatii software au ocazia de a veni si a-si prezenta realizarile intr-un mediu academic. Se incurajeaza utilizarea unor tehnologii noi precum:

  • cloud computing
  • aplicatia RIA
  • mobile computing
  • mash-upuri

si nu numai.

Sponsorul principal al concursului este magazinul on-line Librarie.Net.

Librarie.Net Logo

Inscrierile la concurs se fac pana pe data de 26 mai 2011, iar participarea se poate face atat individual cat si pe echipe.

Comments are closed.