Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Contribuiti la Wikipedia!

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online din toate timpurile. Este un conglomerat complex de informatie publicata de catre voluntari. Alaturi de ei mai munceste si o echipa de administratori care ingrijesc continutul si mentin site-ul.
Wikipedia in limba romana are astazi 173.969 de utilizatori inregistrati si doar 1.514 care au contribuit in ultimele 30 de zile. Are 156.240 de pagini (statistici).

Trebuie sa ne gandim ca sunt foarte multi copii, tineri dar si adulti care acceseaza zilnic acest continut pentru a se informa. Multi spun ca acest continut este chestionabil, poate fi suspectat de erori.

Realitatea este ca munca in colaborare aduce o marja de eroare foarte mica: oricine poate crea/modifica o pagina si de aceea, in timp, continutul converge catre un punct fix de buna calitate.

Pagina Universitatea din Craiova este destul de sumara.  Se poate face mult mai mult (de exemplu, facultatile nu au pagini).  Comparati, de exemplu, cu University of Chicago, o universitate cu mai putini studenti.

Comments are closed.